Prezenţă globală

Prezenţă Honeywell la nivel mondial
Dorim să ne dezvoltăm pentru a putea servi mai mulţi clienţi şi să ne îmbunătăţim permanent produsele şi serviciile. Activând la nivel mondial, putem înţelege mai uşor provocările la care trebuie să facă faţă clienţii noştri – astfel putându-le oferi soluţii mai bune. Astăzi, peste 55% din veniturile noastre sunt generate în afara Statelor Unite ale Americii, ceea ce face din Honeywell o organizaţie cu adevărat globală.

Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA)
În prezent peste 32 000 din colegii noştri reprezintă cele 4 domenii de activitate în Europe, Orientul Mijlociu şi Africa, continuând dezvoltarea pentru a satisface mai bine cerinţele clienţilor noştri. Cele 23 de centre de dezvoltare din zonă inovează şi crează soluţii care sunt adaptate specificului zonei, incluzând:
- Soluţii de monitorizare inteligentă a consumului, care pot atenua vârfurile de consum energetic în obiectivele comerciale şi industriale
- Turboagregate cu nivel tehnologic ridicat care ajută clienţii să atingă noile standarde privind emisiile poluante şi de eficienţă de utilizare a combustibilului, fără a afecta puterea şi performanţele.
Pentru a veni în întâmpinarea creşterii numărului de călătorii cu avionul în Europa şi la nivel mondial, valorificăm experienţa diviziilor noastre Aerospace şi Automation Control Systems. Dezvoltăm o infrastructură modernizată care va permite mişcarea mai rapidă, mai sigură şi mai eficientă a pasagerilor şi a aeronavelor , economisind astfel timp şi combustibil şi asigurând călătorii mai simple şi mai liniştite.

America de Nord şi America de Sud
Având sediul central în Morris Township, New Jersey, Honeywell are în regiune peste 69 000 de angajaţi în centre de cerecetare şi dezvoltare, unităţi de producţie şi birouri administrative. În Statelor Unite, Mexic, Canada şi Brazilia avem o echipă unică, cu viziune, talent şi dedicare. Orientarea lor către rezultate şi către dezvoltarea continuă constituie factori care aduc creşterea Honeywell – cu rezultate precum:
- Modernizarea completă a sistemului de tratare a apelor reziduale în Los Angeles, CA. Sistemele integrate de control de la Honeywell se utilizează pentru a optimiza funcţionarea şi pentru a reduce riscurile de mediu.
- Parteneriatul cu Petrobras în Brazilia pentru extinderea capacităţilor de producţie a combustibilului diesel şi de punere în funcţiune a unor rezervoare offshore noi şi mai eficiente pentru procesarea gazelor naturale pe coasta Braziliei.

China
Încă din anul1935, China a devenit un factor important în strategiile de creştere şi de inovare Honeywell. Astăzi avem circa 12 000 de angajaţi în 20 de oraşe, incluzând cinci centre tehnologice importante în Shanghai, Beijing, Tianjin, Nanjing şi Chongqing, cu peste 1400 de oameni de ştiinţă şi ingineri orientaţi spre cercetare şi dezvoltare, tehnologii şi proiectare..
Honeywell joacă un rol important în creşterea industriei aviatice din China. Livrăm sisteme de control al zborului „fly-by-wire”, sisteme pentru trenul de rulare precum şi frâne, unităţi de alimentare secundară (APU) şi referinţa inerţială şi sistemul de date de zbor pentru noua platformă C919 a Commercial Aircraft Corporation of China Ltd. (COMAC). Combustibilul Green Jet Fuel produs cu ajutorul tehnologiilor Honeywell a asigurat primul zbor alimentat cu combustibili bio din regiune, în anul 2011.
Grupul Honeywell este onorat de a fi fost selectat pentru dezvoltarea şi implementarea primului proiect pilot „smart grid” din China pentru managementul utilizării energiei în clădirile comerciale.

India
Prezenţa Honeywell în India datează din anii 1930, când a fost pusă în funcţiune linia de producţie a primei rafinării din India, din statul Assam, utilizând tehnologia de rafinare de la grupul Honeywell UOP. În prezent, având peste 12 000 de angajaţi, Honeywell desfăşoară activităţi de vârf în domeniul tehnologiei şi a producţiei în Pune, Guragon, Chennai şi Dehradun. Domeniile noastre de activitate din India includ soluţiile de automatizare şi control, turboagregatele şi procesele tehnologice de rafinare..
În această regiune Honeywell are de asemenea centre globale de excelenţă tehnologică şi dezvoltare de produse. Am dezvoltat în India prima tehnologie turbo la nivel mondial pentru un motor micro-diesel cu 2 cilindri, motor care contribuie la deschiderea unui nou capitol în domeniul micro-vehiculelor cu consum ultraeficient destinate zonelor aflate în dezvoltare.

Asia Pacific
Honeywell continuă să investească în capacităţile de producţie, tehnologice şi de vânzări aflate în regiunea Asia Pacific. Pentru fiecare din diviziile noastre – Aerospace, Automation and Control Solutions, Performance Materials and Technologies şi Transportation Systems – există preocuparea de creştere şi de dezvoltare. În prezent, în regiune avem circa 6000 de colegi.
În Corea şi Japonia domeniul de activitate turbo colaborează cu producătorii majori de automobile şi camioane pentru a furniza soluţii specifice, adaptate cerinţelor pentru turboagregatele utilizate pe pieţele locale şi la nivel mondial. De asemenea, domeniul de producţie al materialelor semiconductoare desfăşoară activităţi în Tailanda, Corea şi Japonia. Honeywell Process Solutions şi Building Solutions au peste 100 de ingineri şi tehnicieni. În centrul nostru de cercetare şi dezvoltare din Sydney, Australia proiectăm software pentru sisteme de automatizare şi control. Grupul Honeywell UOP are un centru de proiectare şi operaţional în Kuala Lumpur, Malaezia pentru clienţii cu activităţi în domeniul petrolier şi al gazelor naturale din Asia de Sud-Est..