Mentenanţă şi servicii

Întreţinere **
Numai instalaţiile îngrijite la timp îşi pot îndeplini în mod optim sarcinile. De aceea, Centrul de Suport Clienţi (TSC) vă oferă posibilitatea de a încheia contracte de întreţinere pentru toate tipurile de produse distribuite de Honeywell Life Safety Austria. Se înţelege de la sine că serviciul pentru reparaţii are toate certificatele cerute de lege
Proiectare**
Pentru a putea folosi componentele corecte este necesară o planificare competentă. Colegii noştri experimentaţi sunt instruiţi optim pentru a îndeplini această sarcină.

Punere în funcţiune**
Dacă în unitatea dumneavoastră nu aveţi cunoştinţele necesare de specialitate pentru punerea în funcţiune a unor sisteme complexe, vă oferim serviciul de punere în funcţiune prin tehnicienii noştri de la Centrul de Suport Clienţi (TSC).

.

Recepţie
În strânsă colaborare cu autorităţile verificatoare se elaborează planuri de supraveghere, care se adaptează şi se ajustează pe parcursul proiectului. După finalizare, instalaţiile se predau pentru recepţie şi sunt supuse unei verificări conforme cu cerinţele autorităţilor. Acest proces este organizat şi efectuat de colegii de la Centrul nostru de Suport Clienţi (TSC).

Remedierea defecţiunilor **
Pentru toate sistemele distribuite de noi, Honeywell Life Safety oferă serviciul de remediere a eventualelor defecţiunilor ale instalaţiilor. Puteţi anunţa defecţiunile la o linie pentru asistenţă tehnică deschisă în orele de lucru şi veţi primi ajutor. Astfel puteţi elimina multe defecţiuni anticipat. Dacă veţi avea nevoie de un reparator, acesta va fi programat de echipa liniei pentru asistenţă tehnică.


** Serviciu regional Austria