Aplicaţii

Cele mai bune soluţii la nivel mondial pentru oricare categorie de aplicaţie
O cerinţă esenţială pentru protecţia clădirilor mari este luarea în considerare a utilizării specifice clădirii şi a punctelor critice care trebuie protejate. O clădire de birouri cu mii de persoane care intră şi ies zilnic necesită un alt tip de protecţie decât un obiectiv industrial. Pentru a putea oferi soluţiii optime pentru toate clasele de obiective, ne bazăm pe experienţa noastră îndelungată şi pe un know-how extensiv. Dezvoltăm sisteme individuale şi soluţii integrate specifice multor tipuri de aplicaţii. Mulţumită organizării noastre internaţionale şi orientării la nivel global, putem oferi cele mai bune soluţii existente pentru diferite ţări.

Împărtăşiţi studiul Dvs. de caz
Aţi dus la capăt recent un proiect deosebit sau dificil? Am creat o listă de referinţe la nivel global, pe care o actualizăm permanent cu proiecte noi. Colegii noştri de la Marketing vor fi încântaţi să afle detalii referitoare la experienţa instalărilor efectuate de Dvs. Vom face cunoscut studiul Dvs. de caz în cadrul unei liste de proiecte de referinţă dacă veţi completa şi ne veţi trimite chestionarul ataşat în format PDF, însoţit – dacă este posibil – de imagini sau desene explicative (format .jpg, 300 dpi, în fişiere distincte). Vă rog să trimiteţi aceste informaţii la adresa

hlsaustria-marketing(at)Honeywell.com.

Bineînţeles, vom avea grijă să menţionăm numele clientului nostru în concordanţă cu prevederile politicii de marketing Honeywell, care impune necesitatea obţinerii unei aprobări a materialelor prezentate înainte de publicare. Aşteptăm cu un real interes participarea Dvs. activă la această acţiune.

Clădiri publice

Siguranţa utilizatorilor are întotdeauna un grad maxim de prioritate, însă în aceste aplicaţii şi protecţia bunurilor are un rol semnificativ.


Comercial

Păstrarea în siguranţă a datelor în clădirile comerciale şi administrative necesită o atenţie deosebită. De ex., incintele IT trebuie protejate cu sisteme ultrasensibile de detectare cu aspiraţie a fumului.


Cultural

Condiţiile deosebite de mediu reprezintă adeseori o provocare deosebită pentru realizarea unei protecţii adecvate în cazul acestor clădiri.


Hoteluri

Protecţia utilizatorilor unei clădiri şi mai ales a clienţilor hotelurlor are un grad maxim de prioritate.

Industrial

Spre deosebire de majoritatea celorlalte obiective, în domeniul industrial predomină necesitatea protejării bunurilor

Infrastructură

Staţiile de cale ferată, aeroporturile şi alte obiective de infrastructură au suferit modificări semnificative în ultimii ani.

Îngrijirea sănătăţii

Asigurarea protecţiei împotriva incendiilor şi evacuarea controlată în caz de pericol în cazul spitalelor este o sarcină care ridică probleme deosebite.

Small Medium Buildings

Not all small and medium buildings are the same. Honeywell Small and Medium Building Product Solutions range from Fire and Gas Detection to PA/VA and extinguishing systems. Which secure your building portfolio across many industry applications.

Cultural

Condiţiile deosebite de mediu reprezintă adeseori o provocare deosebită pentru realizarea unei protecţii adecvate în cazul acestor clădiri.