Training

Seminariile noastre tehnice organizate periodic, vă oferă informaţiile necesare pentru abordarea profesională a instalării sistemelor de detectare şi alarmă la incendiu, a celor de alarmare vocală precum şi a configurării sistemelor de management al situaţiior de pericol.

Datorită creşterii complexităţii structurii clădirilor se remarcă un interes crescut pentru mărirea gradului de siguranţă prin utilizarea sistemelor de alarmare vocală. Ţinem cont de aceste dezvoltări şi vă oferim noi seminarii pentru bazele, proiectarea, utilizarea şi programarea sistemelor de alarmare vocală.

documentHere you can find our new training program.

documentHere you can find the registration form.

Herbert Trettler: „By attending our workshops you save time and can thereby increase your productivity at a faster rate.“
Herbert Trettler
Head of Training

Competenţa Dvs. tehnică este importantă pentru noi:

  • Seminariile tehnice au loc la sediile Honeywell Life Safety din Bucureşti şi Lugoj. Ambele săli sunt dotate corespunzător exigenţelor instruirii în domeniul sistemelor de siguranţă a vieţii.
  • Noile seturi de şcolarizare cuprind întreaga gamă de produse necesară efectuării unor exerciţii practice. Acestea pot fi utilizate pentru a simula o mare varietate de situaţii care pot apare pe parcursul lucrului cu sistemele noastre şi - ca urmare - se pot testa diferite moduri de programare în deplină siguranţă.
  • Experienţa astfel acumulată poate fi pusă imediat în practică.

"By attending our workshops you save time and can thereby increase your productivity at a faster rate.“
~ Herbert Trettler, Head of Training

Loc de desfăşurare

Toate seminariile la care face referire programul de training au loc în centrele de pregătire tehnică ale firmei Honeywell Life Safety Romania aflate în Bucureşti şi Lugoj sau în locaţii anunţate din timp celor care solicită participarea la cursurile noastre de formare profesională.

Informaţii referitoare la seminariile tehnice propuse pot fi găsite în programul nostru de seminarii tehnice.

Toate seminariile încep la orele 9:00 şi se încheie aprox. la orele 16:30.

Costuri

Taxa de participare la un seminar este de 150,00 RON (fără TVA) pentru un participant şi o zi. Sunt incluse: documentaţia aferentă subiectului prezentat şi serviciile de catering de pe parcursul desfăşurării seminarului. Nu sunt incluse costurile de cazare, de călătorie etc. Putem asigura servicii de rezervare hotelieră, în limita posibilităţilor locale. Taxa de participare trebuie să fie achitată cu 2 săptămâni înainte de data anunţată a desfăşurării seminarului. Participarea la seminarii nu constituie obiect al programului de discount-uri practicat pentru produsele Honeywell Life Safety.

Program de bonusuri
La acest program poate participa oricine a comandat produse destinate alarmării la incendiu sau alarmării vocale în valoare minimă de 40 000 RON de la Honeywell Life Safety pe parcursul ultimelor 12 luni. În principiu, odată cu creşterea numărului de produse comandate va creşte şi numărul de seminarii gratuite de care puteţi beneficia. Atingerea limitei minime de 40 000 RON înseamnă că veţi primi un număr de 8 puncte bonus. Fiecare 5 000 RON adiţionali vă vor aduce câte un punct suplimentar.
Programul de bonusuri este aplicabil doar seminariilor marcate cu acest simbol în programul de training.

Seminarii adaptate necesităţilor Dvs.:

Vă oferim de asemenea seminarii tehnice şi comerciale adaptate nevoilor Dvs. Pentru întrebări referitoare la acest subiect sunteţi rugat să luaţi legătura cu Departamentul de Vânzări al Honeywell Life Safety Romania.

Înregistrare:

Dacă programul nostru de seminarii v-a atras interesul, sunteţi rugat să vă înregistraţi la sediul nostru din Lugoj (prin mesaj fax sau e-mail care să conţină ştampila organizaţiei Dvs.) prin completarea formularului din anexă. Vă rog să vă asiguraţi că putem primi mesajul cu cel târziu 1 lună înaintea datei limită solicitate. Deoarece din considerente de spaţiu numărul de participanţi este limitat, sunteţi rugat să aşteptaţi confirmarea noastră, care se va face cel mai târziu cu 3 săptămâni înainte de data anunţată. Ordinea de înregistrare determină ordinea de confirmare a participării.

Formularul de înregistrare se găseşte în anexa programului de seminarii.

Persoane de contact:
În situaţia în care există probleme care necesită lămuriri, sunteţi rugat să luaţi legătura cu următoarele persoane:

Director regional de vânzări – zona Bucureşti
Telefon: +40 (0)31 2243610

Director regional de vânzări – zona Lugoj
Telefon: +40 (0)256 307514

Trainer / Specialist Suport Tehnic - centrul de pregătire tehnică Lugoj
Telefon: +40 (0)256 307501
Trainer / Specialist Suport Tehnic - centrul de pregătire tehnică Bucureşti
Telefon: +40 (0)31 2243611


Fax: +40 (0)256 307564
E-mail: hls-romania(at)honeywell.com
Vă rugăm să menţionaţi în titlul mesajului “TRAINING CLIENŢI ROMANIA” !