Domenii de activitate

Sisteme de detectare şi de alarmă la incendiu

Honeywell este un furnizor recunoscut de soluţii inovative pentru alarmarea la incendiu, transmiterea de mesaje în situaţii de pericol şi de detectare avansată.

Sisteme de detectare a gazelor

Scurgerile și concentrațiile prea mari de gaz prezintă o amenințare majoră pentru clădiri, mediu și viața omenească. De la simpla detectare a monoxidului de carbon pentru garaje până la detectarea multigaz pentru o varietate de tipuri de gaze, putem oferi detectoare și centrale pentru a îndeplini cerințele multor aplicații. Produsele noastre sunt concepute pentru a fi ușor de instalat, de operat și de întreținut, pentru a sprijini luarea unor decizii rapide și informate în cazul unei urgențe legate de scurgerile de gaz.

Sisteme de adresare publică şi de alarmare vocală

Mulţumită structurii lor modulare, sistemele de adresare publică şi de alarmare vocală marca Honeywell permit realizarea unie game largi de aplicaţii de diferite mărimi pentru adresare publică, redarea muzicii de fundal şi pentru transmiterea mesajelor de evacuare.

Sisteme de management al situaţiilor de pericol

Un sistem de management al clădirii este un software PC destinat operării, interconectării şi administrării datelor subsistemelor conectate.